Retourneren en Ruilen

Hoe stuur ik (een deel van) mijn order terug?

1.  AANMELDEN

Klik op de knop hieronder om je retour aan te melden. Selecteer de items die je wilt retourneren en kies de gewenste retourmethode. Let op! Je hebt 14 dagen de tijd om je retour aan te melden.

 

2. INPAKKEN

Stop de items (en de pakbon) terug in de originele verpakking en doos. Plak het retourticket op het pakket. Vergeet niet het oude verzendticket te verwijderen.

 

3. VERZENDEN / OPHALEN

Afhankelijk van de retourmethode die je hebt gekozen, kun je het pakket afgeven bij het postkantoor of laat je het pakket ophalen. Let op: het retourlabel is 7 dagen geldig na het aanmaken.

 

4. VERWERKING

Zodra het pakket is geleverd, krijg je een e-mail bevestiging. Binnen 5 tot 10 werkdagen word je retour verwerkt en terugbetaald. Je ontvangt het bedrag via de betaalmethode die is gebruikt bij je aankoop.

RETOUR AANMELDEN

Regels en voorwaarden

 

- Het artikel dient binnen 14 dagen na aanmelding retour bij ons te zijn binnengekomen
- Oorbellen mogen niet retour (om hygiënische redenen)
- Wij nemen artikelen met make-up vlekken niet retour
- De artikelen mogen niet zijn gedragen/gebruikt 
- De artikelen moeten in originele staat en/of verpakking inclusief tag verkeren

 

De kosten voor het terugzenden van je retourzending (binnen Nederland) zijn € 6,50. 

 

Items uit meerdere bestellingen retourneren

Het is geen probleem om items uit verschillende bestellingen samen retour te sturen. Zolang beide bestellingen binnen de retourtermijn vallen kun je items uit meerdere bestellingen in één aanmelding retour melden. Deze mogelijkheid is automatisch zichtbaar tijdens het aanmelden van jouw retour! Je ontvangt een retourlabel waarmee je de items samen in één zending terug kunt sturen.

 

Retourneren of ruilen in onze winkel in Utrecht

Retourneren of ruilen binnen 14 dagen in onze winkel is  gratis! Vergeet niet de originele verpakking en pakbon mee te nemen. Je ontvangt een bewijs van aflevering in de winkel. Let op: de winkel geeft geen geld terug. Jouw retour wordt verwerkt zodra deze op ons hoofdkantoor is. Let op: wij nemen geen SALE artikelen aan in de winkel, deze dienen altijd terug te worden gestuurd naar ons magazijn in Dordrecht.

 

Retourneren met eigen koerier
Wil je geen gebruik maken van onze service en het item(s) met eigen koerier retour versturen? Meld je retour dan aan via retourneren@hipvoordeheb.nl (je ontvangt hier geen reactie op) en verstuur het binnen 14 dagen na ontvangst in originele verpakking met pakbon retour naar onderstaande adres: 

Hip voor de Heb
Kerkeplaat 11
3313 LC Dordrecht

*Let op dit is op eigen risico, verstuur het daarom altijd met track & trace! Voor zendingen met eigen gekozen koerier kunnen wij geen onderzoeken opstarten.