Het blééf kriebelen. Drie bedrijven en een baby verder miste ik m’n eerste kindje HVDH zo hard dat ik het teruggekocht heb. En wat is het weer genieten! Van het zoeken naar de allerleukste items tot het organiseren van fotoshoots en het lezen van al jullie leuke berichtjes: wat is het weer leuk om hiermee bezig te zijn en wat zijn jullie reacties fijn. 

Hoe het begon 11 jaar geleden?

Meisje begint webshop. En komt in alle bladen. Zelfs op tv met een eigen programma. Ja ja, Hip voor de Heb was famous in 2008. Want opgericht door een meisje van 16 dat vanuit haar slaapkamer musthave artikelen verkocht. Mijn onderneming groeide uit tot een van de grootste fast fashion webshops van Nederland. In 2015 pakten we met 10 meiden dagelijks alle pakketten in en bleef HVDH maar groter worden. Zo groot, dat er geen ruimte was voor andere dingen die ik als jonge vrouw van 23 wilde meemaken. Met pijn in mijn hart maar met veel zin in mijn nieuwe avonturen verkocht ik het bedrijf. Ik ging op wereldreis, woonde een jaar in Barcelona, werd moeder en stichtte nog twee ondernemingen. Vandaag ben ik ook weer de eigenaresse van Hip voor de Heb. Vanaf nu shop je weer de leukste selectie van betaalbare jurkjes, truien, vesten en accessoires in mijn eigen webshop én in onze gloednieuwe winkel op Lijnmarkt 18 in Utrecht. 
Veilig online winkelen en betalen, snelle levering en goede service. Dat is waar het nu om draait. Heb je suggesties, tips of vragen? Stuur me een mailtje

Fleur Kriegsman Hip voor de Heb